Pavel Herman

Islámští radikálové zabíjí odboráře, spisovatele a novináře

12. 01. 2015 8:37:42
V 80. letech „islámisté“ začali masově zabíjet odboráře, dále žurnalisty, spisovatele a univerzitní pracovníky, kteří proti nim vystupovali. V současnosti „islámismus“ podporuje sexuální otroctví, xenofobii a terorismus. Ve středu 7. ledna 2015 zaútočili stoupenci radikálního islámu na zaměstnance levicového deníku „Charlie Hebdo,“ kde zemřel při této nešťastné události šéfredaktor Stéphane Charbonnier, který byl členem francouzské komunistické strany.

Zabíjení odborářů „islamisty“

V osmdesátých letech se v Alžírsku provedla opatření směřující k zamezení jakéhokoliv dělnického odporu a přistoupilo se k podpoře „islámistů“. Akce a masakry islámského terorismu, který je již manipulován před rokem 1990 stoupenci napojenými, podobně jako státní moc, na neoliberalismus jak alžírské "buržoasie," tak i na mezinárodní živly, které jsou dobře zabydleny v západních hlavních městech, zvláště v Londýně.

Před rokem 1995 se tito „islámisté“ zaměřovali na odboráře a intelektuály, umělce, žurnalisty, spisovatele a univerzitní pracovníky, kteří proti nim vystupovali. Toto násilí vychází z fašistického nástroje teroru. Tento terorismus, což je méně známo, ničil také státní výrobní jednotky. Nikdy, ale ne soukromé, ani ty, které patří velkému zahraničnímu kapitálu.1)

Okupanti a domácí írácka elita považují odbory a organizace pracujících za hrobu. Jejich činnost se však setkávala s velkou represí. Docházelo k útokům vlády na odbory a potlačování jejich protestů vojenskými jednotkami.

Vraždění „křesťanů“

Křesťané jsou vražděni průměrným tempem jeden každých pět minut, tak to alespoň propočítala Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě. Tato humanitární katastrofa – zůstává „nejzatajovanějším“ tématem světových médií, a dokonce i křesťanských církví, jichž by se měla bezprostředně týkat.2)

Islám v ČR slídí podporuje „xenofobii“

Detektivové ÚOOZ vnikli do objektů Ústředí muslimských obcí v pátek 25. dubna 2014. Zadržely desítky lidí včetně několika indonéských diplomatů. Policie zde vnikla z důvodu podpory a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobody člověka. A to kvůli vydání knihy „Základy tauhídu“ šířící rasismus.3) Islámská nadace, provozující v Brně mešitu, dostala pokutu. Udělil ji Úřad na ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) v srpnu 2014.

Podpora otroctví v Koránu

Bojovníci za ustanovení islámského systému unášejí dívky a ženy v Sýrii, Egyptě, Nigérii a dalších zemích. Znásilňují je a nutí do sňatků s muslimy a nebo je prodávají jako sexuální otrokyně. Otroctví je tedy legitimní záležitostí v islámu.

Podle „Koránu“ se má muslim sexuálně ukájet na otrokyni, než dávat přednost manželství s nevěřící ženou:

Nevstupujte ve sňatek s modloslužebnicemi, a pokud neuvěří; a věřící otrokyně je věru lepší než modloslužebnice, i když se vám tato více líbí.“ (2:221)

Zavádění zákonů „šaria“

Je nutno upozornit na to, že „šáriu“ nevytvořila Al-Kajda, ale samotný islám. Rostoucí počet islámských států zavádí středověké zákony „šaria,“ perzekující jinověrce i ženy a vynášející tresty smrti za odklon od islámu, urážku islámu, propagaci jiného náboženství a homosexualitu. Toto se praktikuje v zemích jako Saudská Arábie, Afghánistán, Súdán či Somálsko.

Zavraždění redaktorů „Charlie Hebdo“

Ke středečnímu útoku ze dne 7. ledna 2015 na redakci satirického časopisu „Charlie Hebdo“ se přihlásila odnož teroristické sítě Al-kajda v Jemenu (AQAP). Šéfredaktor časopisu „Charlie Hebdo“ - Stéphane Charbonnier byl zapáleným stoupencem francouzské komunistické strany, kterého zavraždili "islámští fundamentalisté."

Náboženství jako „opium lidstva“

Karel Marx vedl debatu o tom, že „náboženství je opiem lidstva.“ Je to konkrétoně proto, že například křesťanství nebo islám společně slibují, že když se člověk bude celý život chovat hezky, tak se bude mít po smti dobře. Z tohoto „opia“ vyplývá, že náboženství brání revoluci, neboť lidé na místo skutečného boje za svá práva a vyšší mzdy, tak raději mlčí a žijí v „iluzi“ či „opiu“ jakéhosi budoucího blaha.

Toto je skutečná realita

Celkem 23 tisíc smrtelných teroristických útoků, jež zaznamenala internetová média za dvanáct a půl roku od září 2001 do května 2014. Tedy průměrně pět denně, přitom počet těchto útoků roste dvojnásobným tempem. Tohle ale už „sluníčkáře“ a „neoliberálně tržní svazáky multikulturalismu“ zřejmě nezajímá.

Zdroj:

1) kolektiv autorů: Černá kniha kapitalismu. Vyd. Milan Havlíček – Orego 2000, Praha 2005, ISBN 80-86117-24-3

2) Kuras, B. Muslimští radikálové unášejí a prodávají děti. Reflex: Cíl: Ovládnout svět. 2014, roč. XXV, č. 21, s. 26 - 33

3) http://www.lidovky.cz/protimafiansky-utvar-pri-razii-v-mesite-nechyboval-rozhodl-policejni-prezident-gp7-/zpravy-domov.aspx?c=A140603_192417_ln_domov_ele (on-line text 4. 6. 2014)

foto: Nazi-islámisté zabíjejí odboráře, křesťany a komunistické novináře
foto: Šéfredaktor
foto: Dokonce už i bývalé ovečky jsou znechucené z islámu. V České republice i bývalý muslim Lukáš Lhoťan
Autor: Pavel Herman | karma: 23.64 | přečteno: 1352 ×
Poslední články autora