Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejedná se o justiční omyly ani o nedbalost, ale o záměrné nesmyslné rozsudky na objednávku. Rozsudky jsou v rozporu se zákony, proti logice i proti zdravému rozumu. Že se jedná o exces, to pozná často i podprůměrně inteligentní člověk. Je nutné soudní jednání nahrávat a zkorumpované soudce na základě nahrávek usvědčit. Soudy jsou zkorumpované od okresních až po ústavní. Korupce funguje přes lichvářské advokátní kanceláře, které jsou drahé proto, že část peněz jde na úplatu soudcům. Ti předají žalobu k vyjádření žalovaným podvodníkům a jejich vyjádření někdy možná trochu upravené soudci automaticky pokládají za svůj právní názor. Žalovaní podvodníci mají vždy poslední slovo, aby na jejich pseudoargumenty nešlo reagovat. Svědci žalující strany bývají často na rozdíl od zmanipulovaných svědků žalované strany bezdůvodně zamítnuti. Existují dokonce sestavy soudců nasazované na špinavé případy. U soudních jednání je nutná přítomnost nezávislého právně vzdělaného komisaře a občanské poroty. Pokud soudce selže, musí následovat dočasný zákaz soudcovské činnosti. Pokud selže podruhé, musí následovat doživotní zákaz výkonu povolání. V opačném případě budeme pořád svědky zpráv BIS, že soudci jsou napojeni na podsvětí a organizovaný zločin prorůstá do nejvyšších pater české politiky.

0 0
možnosti
Foto

Ano, časově omezit s možností prodloužení na základě hodnocení. Otázkou kdo by hodnotil kvalitu, zdali soud vyšší instance? advokátní a notářská komora? nový občanský orgán? Ústavní soud? Senát ČR? Ministerstvo?

0 0
možnosti

Svatá pravda, neštěstím je soudcovská samospráva, to je zločin na právu. To je mafiánský spolek,  jehož účelem je jen a jen chránit členy a zájmy soudcovské mafie. Nedávno nějaký vysoký soudruh soudce prohlásil že prý odvolatelnost soudce, to by byl konec práva, opravdu komické tohle říkat v situaci kdy konec práva  vidíme v přímém přenosu, tady už nejde o právo a spravedlnost ale o dodržování náboženských dogmat a rituálů. 

Nalhali nám něco o tom že budeme mít nezávislé soudy a opravdu je máme, absolutní nezávislost na zákonech a právu. Kdokoliv z mafiánů může vynést jakkoliv absurdní rozsudek zkorumpovaného soudce a má jistotu že se mu nic nemůže stát, v nejhorším bude mít na 3 měsíce sníženou mzdu. 

Je potřeba si všimnout že tam to funguje jako v mafii normální tedy největší zločin je navézt se do jiného člena mafie, za tohle jediné hrozí vyhazov z postu soudce. Rv

0 0
možnosti

J94a60n 62Š37u68s63t62e67k

12. 5. 2014 19:12

Krátce - KARMA!

R^

0 0
možnosti

Feminizovanou justici lze řešit. Proč voliči nedají hlas již 12 roků se nabízející Straně zdravého rozumu /http://www.stranazdravehorozumu.cz)? Má ve svém programu tento problém pod bodem 4.:

Zavedeme trestní odpovědnost soudců.

Soudce, který vynese nespravedlivý rozsudek, bude sám souzen s povinností oběť odškodnit. Zrušíme ustanovení zákona o nepřiměřené obraně, za reakci napadeného je vinen útočník. Trestanci si musí svůj pobyt ve věznicích odpracovat.

2 1
možnosti

Možná proto, že nemají zdravý rozum. Justiční omyly byly, jsou a budou. Soudci nejsou neomylní a důkazy nejsou vždy 100%. I když teoreticky mají odsoudit pouze v případě že jsou 100 % přesvědčeni o vině, při tomhle přístupu by většina pachatelů běhala na svobodě. 100% jistota není prakticky nikdy. Proto máme odvolací mechanismy, na nápravu omylů. S omyly se počítá.

Problém naší justice je v rychlosti soudů. Kdyby začalo soudní řízení do 14 dní od shromáždění důkazů či podání žaloby v civilním řízení, rázem by bylo naše soudnictví úplně jinde. I ten Janoušek by už dávno prošel všemi odvoláními a koukal by se na svět přes mříže.

Volání po potrestání a odvolání soudců je jen nesmyslné řvaní lúzy, která hledá oběť a přehlíží skutečný problém.

0 0
možnosti

Soudci si dělají, co chtějí, protože jsou neodvolatelní!!!!!!!

0 0
možnosti

To už mělo být dávno!

0 0
možnosti
Foto

Co je takhle vystavit konkurenčnímu prostředí.

0 0
možnosti

A kdo bude rozhodovat o tom, co je soudní exces a co není? Nebo si myslíte, že to pozná 7 miliónů laiků?

0 0
možnosti

J19a12r39a 14R84a58n65k

9. 5. 2014 18:26

Jiri...tady mate jednoho z tech, kdo bude v budoucnu rozhodovat:-)

O autorovi:

Fanoušek MOTO / SPORTU, hudebních festivalů, zájem o MARXISMUS, Alternativní lidská práva a DUCHOVNÍ NAUKY

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS