Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J29a76k71u73b 33R17o36t66h

13. 5. 2014 19:21

Za ten druhý obrázek máte u mne facku. Jen dokládáte, že náckové a komouši jedno jsou.;-€

4 0
možnosti
MK

Není mi jasné, proč byl tento blog napsán. Sympatizanti komunistů, ba i komunisté samotní, mají zpravidla tak nízké IQ, že se ztratí nejpozději v třetím odstavci (pokud se vůbec pustí do čtení). Odpůrci komunismu naopak velmi dobře vědí, kde je pravda a tento blog je nezviklá. Tak proboha PROČ ?

4 0
možnosti
PB

..... tak zažalovat by to bylo velmi složité. Marxismus - jako jeden z filosofických směrů, se dodnes vyučuje na VŠ jak na Západě tak na Východě a dokonce i v ČR. Vznik tohoto směru si "vyžádala" sama doba a myšlenky byly, jak jinak, poplatné době - viz. citace. Marxismus kupodivu motivoval nejenom proletariát (sociální bouře, revoluční kvas atd.) ale byl jistým impulsem pro samotnou buržoazii, která si uvědomila, že výrobní síla s určitou sociální jistotou (výhodou) bude ještě výkonější (8 hod. pracovní doba, právo na odpočinek. odbory atd. atd.)  

..... naroubovat Leninismus na Marxismus .....ááále, to už snad všichni známe.

0 0
možnosti
MM

;-D;-D;-DCo tak přetvořit celou přírodu, kde už trochu složitější buňky požírají jednoduší buňky a tak to jde celou řadou až k největším predátorům. Všechny ismi skončili krachem. Když Vás to pane Herman tak baví, vstupte do kláštera a bude Vám stačit sutana, malá komůrka, postel a hrstka rýže na den. Budete tam prožívat komunitu sjednoceného myšlení a pracovat budete pro komunitu.

5 0
možnosti
Foto

Z diskuz příspěvku s.autor : ,,tak proč to čtete,když Vás to popuzuje, Vy spodino společnosti??? To jste si toho neužil dost ve škole?"

Sám sebe se autor tímto ,,výrokem" zařadil.;-O;-)

3 0
možnosti

I35v46o 81Ž19á53č12e86k

13. 5. 2014 15:09

Nádherná antikomunistická propagace, lepší bych nezvládl.

6 0
možnosti
OK

Komunismus získal sílu pozoruhodným spojením levicových intelektuálů a nevzdělaných, frustrovaných primitivů.

Tak vznikly mj. zvrácené eufemismy jako kolektivizace vesnice (likvidace soukromých zemědělců, někdy i doslovná). Nebo sám třídní boj (v praxi nemilosrdná eliminace bohatých i chudých, továrníků, živnostníků i obyčejných pracujících zastávajících jiné názory). Tzv. pokrokové názory pak byly názory v souladu se stranickou ideologií, nazývané také vědeckými, byť někdy stály i v opozici vůči vědě (např. po dlouhou dobu genetika).

Jinými slovy komunismus pod záštitou bohulibých cílů (aby se všichni lidé měli dobře) dává při věrnosti heslu "účel světí prostředky" zelenou zášti, nenávisti, lakomství, udavačství, lži a pomluvě, vraždění... Své vůdce zbožňuje, viz např. dobové "hagiografie" Lenina, Stalina a dalších, obsahující prvky zbožné úcty a někdy i nadpřirozena.

Za první republiky v našem státě dělali největší svinčík komunisté, čeští fašisté a později němečtí "hakenkrajcleři".

9 0
možnosti
JA

J92i44ř39í 25A43l77e51x91a

13. 5. 2014 14:12

rád bych na Vás podal trestní oznámení pro podporu a propagaci......

10 0
možnosti
Foto

S tím s vámi naprosto souhlasím, ty první dva obrázky jsou jasně rasistické a antisemitistické. Navíc podle mě se dopouští trestného činu  Pomluva podle § 184.

7 0
možnosti