Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Odhlédnu od toho, že soudruhu Pavlu Hermanovi hapruje ta "statistika", 

páč pokud by si jí nastudoval, pak by věděl, že v obdobné statistice jsou na tom jeho ruští či kubánští soudruzi ještě hůře, než jak uvádí "statistiku" z USA!

...Ale co se chci hlavně zmínit.. soudruhu Pavlu Hermanovi nyní hapruje i logika.:-/

Pokud bychom se my, demokraté snížili k uvedené přihlouplé nelogické logice .. 

pak bychom mohli nyní za pomocí stejných soudních praktik popravit např. p.Jiřího Dolejše (KSČM) a pak ve vší nevinnosti psát, že sice daná poprava je tragédie, ale popravy novinářů v Rusku "jsou statistika"! ;-D

Nevím, jestli by to o chloupek snížilo danou tragédii české politiky.. (pokud bychom se tedy skutečně snížili k takové sviňárně...).  ... Naštěstí jsme se ale k ničemu obdobnému nesnížili.. (se slovy Václava Havla: "nejsme jako oni")  a já jsem tomu rád, že jsme se k tomu nesnížili..  Jsem tomu rád i přesto, že mě ti nynější nestoudní soudruzi, kteří se tak upoceně snaží obhajovat či snižovat závažnost daných justičních vražd na politickou objednávku pěkně štvou. ..  ..Měli by se tito soudruzi stydět .. a přiznat, že zde nastolili dobu totality a diktatury, za které jsme se oproti sousedním kapitalistickým zemím propadli o 20 let..  .. ačkoliv tyto sousední země prohráli světovou válku a byly v té době ekonomicky daleko za námi!

0 0
možnosti
JR

J75a59r42a 34R47a41n63k

28. 6. 2014 6:58

Vy jste se mamince skutecne povedlRv;-D;-O

1 0
možnosti

Co asi v USA není v úplně v pořádku, to jsou třeba případy odsouzení černochů za znásilnění bělošek, kde ty poroty a soudy evidentně na ty černochy měly přísnější metr a zřejmě dost často prostě sahaly i k nejvyšším trestům i u těch nevinných, jak prokazaly později genetické zkoušky.

Jinak ty polické vraždy v USA šly v hodně případech mimo soudní systém, třeba přes různé mafie atd.

Ale existují případy, do nichž byly také zapleteny úřady. Je třeba znám případ černošské rodiny, která záměrně byla špatně léčena na syfilis, za což se později omlouval Carter.

A také tzv. eugenické hnutí, to také byla věc za všechny drobné.

2 2
možnosti

Ad diskuse ve vztahu k Rosenbergerovým: Kdyby se tedy ukázalo, že Milada Horáková byla britskou agentkou, tak by tedy její popravena byla v pořádku?

1 2
možnosti
PK

P81a90v74e66l 97K97u56r10a94l

27. 6. 2014 16:49

Špion musí počítat s tím ze bude zastřelen popravci centrum po 5ti minutové polním soudu.

1 1
možnosti
Foto

Když páter Koniáš se do ,,rudého" oblékne a do ruky vezme ,,bibli bolševickou", i sám dˇábel pracky mne si8-o:-/

1 1
možnosti
JR

J50a87r70a 43R58a67n37k

28. 6. 2014 6:59

To je tak hloupy blog, ze se to bude muset libit;-D;-O

0 0
možnosti
PP

P21e94t44r 73P20á68l43k11a

27. 6. 2014 12:43

hrušky, jablka, švestky - všechno jedno...

4 0
možnosti
JH

Možná bych ještě přidal počet obětí dopravních nehod způsobených armádními vozidly na US základnách...

4 4
možnosti
JH

Myslím,že srovnáváte nesrovnatelné- politickou vraždu na objednávku ve vykonstruovaném procesu s justičními omyly,které se mohou za určitých okolností vyskytnout kdekoliv. Co se týče manželů Rosenbergových, ti pracovali jako špioni,tedy museli s vysokým trestem počítat,sporná může být jen výše trestu pro Ethel Rosenbergovou...

8 1
možnosti
TD

Aby zlotřilí imperialističtí vrazi z Wallstreetu vyrovnali komoušské řádění z 50. let, tak by museli neprávem odsoudit k smrti cca 6 000 lidí, teprve takové číslo by podle počtu obyvatel odpovídalo těm cca 200 justičním vraždám v ČSR. Tolik ke statistice, kterou si autor kdoví proč bere do huby :-)

8 1
možnosti
OK

Jak dlouho ještě idnes vydrží tolerovat popírače zločinů komunismu?

5 1
možnosti
JH

Milada Horáková byla českou političkou a obětí justičních vražd během komunistických politických procesů v 50. letech 20. století- nečetl jste první větu,nebo jak jste na ten blábol o popírání přišel?

0 2
možnosti