Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J61a73n 36R43á72ž

3. 10. 2014 1:03

Málo naplat: Když bude státních zaměstnanců, mimo policie a hasičů, o padesát procent méně, tak na kvalitě servisu státu se to nepozná a státní kasa ušetří miliardy.

Když se bude stát méně babrat v soukromí občanů, když bude méně sociálních dávek, když  budou daňové zákony jednodušší, když bude pracovní trh liberálnější, když nebudou dotace, když nebudou ČD živit tolik zbytečných zaměstnanců...atd...atd. nebude nutno vydávat tolik prostředků na platy státních zaměstnanců.

0 0
možnosti

1. Naučil jste se počítat? Kdo pracuje "na plný úvazek", pracuje 37 ÷ 40 hodin týdně. Že by neměl čas na život?  (Mimochodem: při dvanáctce a třech hodinách dojíždění /s převlékáním/ pořád zbývá po ty dva dny v týdnu - mezi třemi směnami - 8 hodin na spánek. Pak jsou čtyři dny hujaja.)

   2.Víte, že i když bydlíte v Praze, můžete klidně na dojíždění strávit 2 x hodinu? Co s tím uděláte?

   3. Neměla by - podle Vás - být cesta do práce součástí pracovní doby? To by bylo pak dobré jezdit z Prahy do Ostravy a naopak, ne?

   4.  Tušíte, že na plný úvazek pracuje u nás pracuje 94 % všech zaměstnanců (státních i "soukromých") na na dvojnásobný úvazek půl miliónu OSVČ?

  5. A teď konkrétno: Od kdy a o kolik poklesly mzdy na Homolce a komu (zdroj!!).  V DP zmrazili   r e á l n é   mzdy (víte, co to je)? No a co. Tak se měli zaměstnanci stále stejně. Jak tedy vypadal mzdový vývoj (zdroj!!!)?  V čem je problém, je-li činnost outsourcingována? Prosím - velmi obecně!   Podle Vás, pokud má státní podnik víc prostředků, má zaměstnat víc lidí (protože "na to má")??  Proboha!

   Zbývající blafy komerčního tisku a televizí (všechny) dále komentovat nebudu.  Vaše schopnost o čemkoliv přemýšlet je zřejmě (bohužel) nulová. Tak jen žvejkáte.

   PS: Těšíte se na karmu? Bude? Nemyslících je zde dost.

1 1
možnosti

Půl milionu OSVČ pracuje na dvojnásobný úvazek??? Vy jste komik. Vy zřejmě také pracujete běžně 25 hodin denně.

A problém outsourcingu? V našich podmínkách běžné kamarádšofty,předražení zakázek a tunelování místo úspor... Zbývající Vaše blafy dále komentovat nebudu, jen žvejkáte a urážíte autora...

0 0
možnosti