Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... jak vidno, stačí napsat sluníčkáři - havloidi či podobnou hovadinu - a čtenost i karma je jistá. To jsme to dopracovali ... fakjo;-DRvRv

21 1
možnosti
Foto

A divíte se? Nebýt jejich propagandy, nikdo takto nereaguje.

A navíc to ukazuje, jaké jsou skutečné, ne ty oficiální na ČT1 nálady ve společnosti. A taky, jaké asi má volební šance ten, kdo tyto názory zastává.

4 6
možnosti
Foto

Věrozvěstové Cyril a Metoděj nám přinesli písmo, které nepoužíváme. Proto je tolik oslavujeme. :-)

4 2
možnosti
Foto

Všechno prošlo vývojem. A jazyk taky.

2 0
možnosti
VH

Ó děkuji, ó velký znalče, že jste mně ozřejmil to, co již více než šedesáte let vím. Ó, znamenitý udělovači nálepek každému s jiným názorem, jsem vším, co uvádíte přímo konsternován.

PS: Které že uskupení nás poučí zcela pravdivě? Které zastupujete?

2 2
možnosti
Foto

Co je vám tak dlouhou dobu vlastně zřejmé.

1 0
možnosti
LU

Takýto blog môže byť tak napísaný a uverejnení jedine na idnes,Rv

Čo za blogera, ktorý úmyselne zavádza?8-o

"Následující obrázek je jasným důkazem o tom, jak sluníčkáři a havloidi společně mystifikují naše dějiny."

Autor obrázku pán Šútovec možno ani nepozná význam slova havloid, ktorým ho nálepkuje pán Herman.

Autor obrázku je Martin Šútovec, vyštudoval grafický dizajn na Vysokej škole výtvarných umení v Bratislave u prof. Ľubomíra Longauera. Kresby a komiksy pravidelne uverejňuje v tlači od začiatku 21. storočia. Vydal štyri knihy, kde je viac obrázkov ako textu.

na www odkaze si môžete pozrieť jeho karikatúry

https://dennikn.sk/autor/shooty/page/3/

8 1
možnosti
Foto

Nechápu jak může někdo mít tak malý smysl pro humor.

2 1
možnosti
Foto

Podle mě azylant je někdo, kdo je ve své zemi pronásledován nebo vystaven nebezpečí. A po odeznění nebezpečí se vrací zpět.

Zatímco imigrant je ten, kdo pod jakoukokoli záminkou přijde do země natrvalo žít. A právě v Německu probíhá kontinuální metamorfóza azylantů v imigranty.

4 2
možnosti
MM

Máte něco k úrovni a obsahu článku, nebo tady budete celý den jen "diskutovat"?:-P

2 2
možnosti
MS

Jestli to dobře chápu, tak imigranti, které do Německa pozvala madam Merkel, nejsou žádní imigranti, protože byli p o z v á n i. :-)

1 2
možnosti
Foto

Asi neznáte správný význam cizího slova imigrant. Česky to prostě je přistěhovalec. Viz dějiny USA.

0 0
možnosti
Foto

Já nechápu kolik nenávisti je v diskuzi. Faktem je, že slovanští věrozvěstové Cyril a Metoděj byli pozváni velkomoravským knížetem na Velkou Moravu, aby přinesli srozumitelnou bohoslužbu zdejším slovanským národům. Zároveň zavedli písmo - glagolici, tudíž to v žádném případě nemohli být ilegální imigranti, jak snad v legraci hlásá výše uvedená kresba. Samozřejmě to pozvání mělo i politický podtext, aby se Velkomoravská říše nedostala do nějakého vazalského područí na přelomu starověku a novověku (načež se nejednotností rozpadla), dědictví Cyrila a Metoda však zůstalo živé, i když střední Evropa přijala západní - římský ritus. A to je typické i pro dnešní dobu. Jenom bych protestoval proti označení "sluníčkáři". Slunce je přece pozitivum a kolik negace a nenávisti je právě v diskuzních příspěvcích zde pod článkem právě od oněch tzv. "sluníčkářů". A ti druzí, třeba pan Heřmánek pouze slušně namítají "A jakým způsobem porušuje tento blog kodex? To už tu máme myšlenkovou policii podle Orwella" a je do nich kopáno zcela neadekvátním způsobem. Měli bychom být ve svých diskuzích ROZUMNÍ a ne nenávistní. I v některých příspěvcích oněch zde působících tzv "sluníčkářů" je určité racio, ale svou nenávistnou formou je zcela překryto.

1 0
možnosti
MS

A chápete tedy, proč byl článek vlastně napsán ? Kromě pár historických, všeobecně známých fakt, už obsahuje jen pár invektiv na základě jakéhosi obrázku, stáhnutého bůhví odkud (autor se ani nenamáhá nám to sdělit). :-/

8 0
možnosti
Foto

Riskuji, že budu nemilosrdně smazán, ale česky zní doprovodný text k tomu obrázku takto:

"Jsme imigranti a přinesli jsme vaši tradiční kulturu."

A teď, babo raď, co s tím? Já jeden výklad mám, ale raději nebudu riskovat...

1 1
možnosti
Foto

Pane Heřmánku, riskujte. I my mlčící většina musíme proti zanedbatelné, médii však zcela nepokrytě podporované menšině, hlasitě i s nasazení svého jména a prestiže, protestovat. Já onoho pána blogera neznám, nejsem žádný přívrženec hnutí pan Vyvadila, ale přesto si článek přečtu, včetně diskuze a zaujmu svůj postoj. Jen se podívejte, jak se do mě za chvíli skvadra profesionálních popíračů slušné diskuze pustí.

2 4
možnosti
MB

Pokud budete brát nástup sluníčkářů a havloidů od února 1948, pak je Váš článek nepochybně správný ! Tam se dějiny opravdu započly falzifikovat ve velkém ! Souhlas s Vámi, držte dále pochodeň na své Strážní věži... - sepisujte a bděte . Doba je hrozná, je svoboda ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Ten nástup byl už od první republiky.

2 1
možnosti