Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Píšete tam,že když budeme volit opakovaně tyto politiky ... jmenujete i svého předsedu Filipa, tak se nic nezmění. Docela legrační.

Jinak článek počínaje nadpisem je napsán jako obžaloba Babiše a v závěru píšete že tam je nejen provoz Agrofertu ale údajně i nějaká galvanovna. Trochu nefér obvinění. A to Babiše nemiluji - minimálně je prchlivý a neumí česky.

0 0
možnosti
Foto

Škoda, že Vás pane Kuchta ve škole nenaučili číst: RvRvRv

Každopádně podle údajů České obchodní inspekce obsahuje Prestab místo deklarovaných 180 miligramů vanadu v kilogramu sušiny při prvním odběru 597 miligramů a při opakovaném rozboru už 849 miligramů. 8-o8-o8-o

Zdroj: http://vyskovsky.denik.cz/zpravy_region/zemnik-zamoril-vanad-a-sirany20101008.html

Prestab je výrobek z Prechezy a Precheza je součástí Agrofertu. A ta galvanovna je vzdálená kilometry daleko, takže přes řeku Hanou do kopečka by se tohle asi nedostalo. Chrom se asi zjevil a policisté to nechtěli ani vyšetřit, ale vanad dovezli přímo z Prechezy. Jinak vanad se se silnou dávkou chromu používá v metalurgii společně s uhlíkem - říká se tomu Karbid. !!!!!!

Bonus: Nesouhlasila ani hodnota síranů. „Ve výluhu z Prestabu dosahovala 2550 miligramů na litr, přičemž limit stanovený pro sírany je 250 miligramů na litr. Z pohledu zákona o vodách by Prestab neměl být dále navážený do vytěženého zemníku, neboť síran nesplňuje limitní hodnotu, kterou stanovují hygienické požadavky na pitnou a teplou vodu,“ doporučila Antonínová. Inspekce udělá ještě nějaké o

0 0
možnosti

A proto budeme houfně volit Andreje, protože je to jediný čistý, důvěryhodný, nezištný a obětavý politik! Kam vovce daly rozum...aha, ony jej nikdy neměly!

1 0
možnosti
Foto

Aneb vanad, síran a jiné těžké kovy na Hrad !!!!!![>-]

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS