Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PU

P95e20t42r 14U35h34e89r

26. 8. 2013 20:24

Úplně nejlepší je, jak to ten pionýr dokáže obhájit v diskusi. Proč tu nikde není, hrdina jeden zarudlý?

3 3
možnosti
ZH

Buď je to troll, nebo trotl.:-)

1 2
možnosti
PO

Sedm divů komunismu

1. Všichni mají práci.

2. Přesto, že všichni mají práci, nikdo nepracuje.

3. Třebaže nikdo nepracuje, plán je plněn na 100%.

4. I když je plán plněn na 100%, není nic k dostání.

5. I když není nic k dostání, všichni všechno mají. 6. Bez ohledu na to, že všichni všechno mají, každý krade. 7. Přesto, že všichni kradou, nikde nic nechybí

15 4
možnosti

A dnes: 1. 10% lidí práci nemá, z toho část 23 let nepracovala a nikdy pracovat nehodlá a tato skupina neustále narůstá.

2. Ti co práci mají jsou nuceni pracovat mnohem více hodin aby si práci udrželi a to bez zaplacení a je jim to houby platné, o práci mohou kdykoliv přijít.

3. Plán nahradil zisk a ten je nutno každoročně zvyšovat.

4. Pokud zisk neroste, podnikatel zkrachuje a nezaplatí pracovníkům za posledních pár měsíců plat.

5. Někteří mají víc než všechno, ovšem mnohem víc je těch, kteří mají problémy zaplatit základní potřeby t.j. jídlo a střechu nad hlavou.

6. Dnes nekradou, ale odklánějí a jen ti, kteří mají nejvíc. A to jsem proti komunistům!

9 2
možnosti
Foto

prokousal jsem se diskuzí, tu vášnivou,jinde zase prošpekovanou nic neříkajícími čísly. Je třeba konstatovat, že komunistický experiment se prostě nepovedl,všude ho odmítli a z pohledu dějin měl jepičí život.Neni jediný důvod si to zopakovat, ať už jsou jednotlivé osudy jakékoliv.

5 1
možnosti

Problém tkví v tom, že se nepovedl ani ten kapitalistický,  což se ukázalo už po dvaceti letech. Počet sociálně vyloučených roste rychleji než HDP. Proč by jinak pak Gazdík prorokoval kolaps státu.

6 1
možnosti
VJ

Může mi někdo vysvětlit proč jsme byli po těch 40 letech 2x chudší než Rakušané? Kde udělal autor chybu??!?

4 2
možnosti

Pokud si vezmete statistiská čísla, tak ani to Rakousko nevypádá zase tak moc dobře. Prostě a jednoduše. Jestliže průměrný Čechoslovák v r. 1948 měl k dispozici 1+1, tak tehdy Rakušan měl 2 ˇ+ 1. V r. 1989 ´měl průměrný Č 2+1, Rakušab 3+1. Ten odstup se nezvýšil.

0 1
možnosti
MR

Loučím se se svými odpůrci;-),musím jít něco dělat,ale případné dotazy zodpovím zítra:-)

2 0
možnosti
Foto

byl jsem za komančů v Leningradě...jednoho dne nás nahnali do sálu a přednášející na nás hrnul čísla...vytěžili jsme a tolik uhlí, vyrobili tolik a tolik železe, el.energie...až vstal odvážný člen zájezdu a pravil...a kolik jste vyrobili ledniček, televizí, rádií a z kolika značek si mohl zákazník vybrat? Přednášející náhle zmlknul, něco vykoktal a sezení bylo rozpuštěno...Takhle nějak je to i s tímto článkem.Čísla jsou k ničemu, pokud nejsou podpořena spokojeností lídí.

11 0
možnosti
VK

Zvláštní posun. Před rokem, když někdo napsal kritiku na komunisty, tak karma letěla strmě nahoru. Teď když někdo napiše blábol bolševiky chválící, tak mu karma taky stoupá. Hrozný úpadek. A stačí jen vzpomínka, že se hodně za komunistu vyráběly boty. Kel malér.

5 1
možnosti
MR

Co je na tom zvláštního?Lidi jsou čím dál víc nasr co se tu děje.A logicky vzpomínají na to lepší.To je to samý,jako když bývalý manžel bude "jen"chlastat a současný mě bude mlátit,tak taky budu v dobrém vzpomínat na toho prvního.............pro rýpaly,ani jeden z příkladů se mě netýká.Ale,že za komunistů nebylo tak zle,to tvrdím taky.

4 6
možnosti
MC

Autore největší zrůdnosti můžete objevit v politické, morální a ekonomické analýze pilného komunisty. Vaši rodiče vás dobře namíchali.

5 4
možnosti
FV

Už ta věta V Pamětech L. Štrougala je toto hodnocení ještě úplnější .... mi dává jasno že tento člověk je rudější než rudá zástava.Rv

6 3
možnosti
AN

Díky za legrační článek.Zdejším antikomunistům se určitě něco zvedlo;-D.

3 1
možnosti
MK

Hmm, co je to antikomunismus? Pro mně to je stejné jako být proti nacistům.

4 1
možnosti