Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

;-D;-D;-D, skutecne dobry a legracni clanek. Po obede mne dost rozveselil. Dal bych vam karmu ale nejde to, komunistum davam tak maximalne mokrym hadrem pres oralni otvor.Dvakrat.

10 3
možnosti

Tady už jsme po večeři, jste za vývojem jako všichni Amíci.

0 3
možnosti
PK

P80a48v16e37l 32K67u74l52a

26. 8. 2013 18:51

Komunisté nekradli, protože:

Znárodnění = loupež

Združstevnění = loupež

Měnová reforma = obrloupež

No a k tomu nějaké ty vraždy a je jasné jaký musí být charakter "člověka", který je obhajuje.

18 3
možnosti

Takže se nesmí říci, že třeba v letech 1933 - 1938 něměcký a sovětský národní důchod rostl třeba 5%, i kdyby to tvrdil Maddison a byla to pravda?

2 1
možnosti
PB

P38a29v87e79l 57B65a31c70í22k

26. 8. 2013 18:42

Ale pánové co ta zatemněnost antikomunistickou ideologií , fakta a data jsou fakta a záleží na tom jak se mezi sebou porovnávají. Problém je v tom, že je tam ale malá chybička a to, že vnitřní zadluženost byla v době pádu komunizmu asi nekonečno nebo tak nějak. Proto celé hodnocení má být na konci v záporných nevyčíslitelných hodnotách.

1 1
možnosti

To lze změřit. Vnitřní zadluženost po r. 1945 jeden bilion tehdejších korun, táž veličina v  r.  1989 opět jeden bilion korun. Ale v prvním případě šlo 10 národních důchodů, v druhém případě o 3 národní důchody.

2 0
možnosti
MK

A nejlepší vizitkou komunismu jsou tato hesla.....Dědeček a babička ujídají chlebíčka

A překroucená slova svatého Pavla......"Kdo nechce pracovat ať nejí" komunisty pozměněno na "Kdo nepracuje, ať nejí"

Úžasný příklad lidského systému.

Což je ovšem vidět na tom, jak komunisté zavírali invalidy a psychicky nemocné do léčeben. V socialismu měl být totiž každý dokonalý

10 2
možnosti
JH

A nejlepší vizitkou kapitalismu jsou tato hesla Mádla a Issový...přemluv bábu a dědka, protože oni stejně brzo umřou.....Rv

2 2
možnosti

Píše Štrougal v Pamětech i to, jak pomáhal vraždit naši inteligenci, zavírat naše zahraniční vojáky, zemědělce atd., jak budoval StB jako ministr vnitra 1961 -1965? Teď si představte, kdyby ten zločinný režim nespoluorganizoval celých 41 let, to by teprve bylo národní bohatství!

9 0
možnosti

V každém případě platí,že československá ekonomika rostla rychleji než britská. A britská rostla stejně rychle jako EHS jako celek.

2 1
možnosti
PO

Komunisté začali tím, že lid sprostě okradli, a tím získali počáteční majetek. Pak si ze svých odpůrců udělali otroky v uranových dolech atd. Statistiky z dob vládnutí nejsou moc důvěryhodné, ale je samozřejmé, že něco za 40 let postavili a vyrobili. No a co? Když zloději a otrokáři budují a tvoří hodnoty, neznamená to, že jsou to menší zloději a otrokáři. Hitler také postavil dálnice a dal lidem práci, a ač zavraždil méně lidí než pomatení komunističtí vůdci, žádný slušný člověk by jeho stranu nevolil. Nechápu, proč ta vaše zvrácená ideologie není dávno zakázaná. ;-€

14 1
možnosti
JH

Ty asi o komunistech moc nevíš. Tvůj pohled je zcela černobílý, někde sis v Americe přečetla o uranových dolech a máš pochybné obrazy reality.

0 11
možnosti
BM

Milý soudruhu, vyvolal jste zde  ohromnou diskusi. Gratuluji:-P A ještě taková poznámka: Vám ten bolševismus přímo kouká z očí-fotka jak z agitačního plakátu podle Vás zlatých padesátých let;-€

6 1
možnosti
PK

No kdyby si autor sundal brejle, tak jistá podoba by tu byla:-)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Pavel_Morozov.jpg

1 0
možnosti
DD

Pro svatou přírodu, tady snad někdo zase vystřelil z Aurory, taková smršť!:-) A ta čtenost a karma - něco se snad děje?:-)

3 0
možnosti
PS

P52e83t32r 64S38k14á17l34a

26. 8. 2013 17:57

Čtenost je nezpochybnitelná záruka kvality. Třeba takový Blesk...

3 0
možnosti
MS

Takové kecy mám nejraději. Pochopitelně, že se  n ě c o  udělalo. Otázka ovšem je, kde bychom na konci roku 1989 byli, kdyby nám 40 let nevládli komunisti a jak by si stála česká koruna vedle ostatních měn vyspělých států. Já myslím, že zcela postačí fakt, že na konci třicátých let jsme patřili do  p r v n í  desítky nejvyspělejších států světa a během druhé světové války jsme oproti některým jiným státům utrpěli minimum škod, takže jsme měli ideální výchozí pozici. To vše komanči prohospodařili. :-/ Rv

10 0
možnosti
MR

Ale ani komančúm se nepodařilo to,co nám předvádí polistopadové vlády.Stačí jen ze dneška IZIP a VZP...............

3 2
možnosti
LJ

Pánové a dámy, pro dnešek končím, už jsem "vytočen" dost. Přeji hezký zbytek dne.

1 0
možnosti