Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Vy se bez těch statik nebejdete, že soudruhu!!! A co se týče oněch tzv. Rudých letnic, to byla provokace vedená jedním komunistickým senátorem, který pak zdrhnul a poštvanou mládež v tom nechal. Proti davu bylo pár četníků, kterým bohužel selhaly nervy, když po nich začali házet kamení...... To jsou fakta, vážený soudruhu...

3 1
možnosti

Na vině tedy byli špatně připravení a vycvičení policisté, kteří neměli dostat ostře nabité zbraně.

2 2
možnosti
Foto

A černoši žerou děti. Nejste vy náhodou komsomolec? O lidských právech se za první republiky ještě zdaleka nehovořilo. A jestliže četníci stříleli, pak většinou do komunisty zpovykaných dělníků, kteří ničili soukromé majetky a chtěli si bez práce žít jako prasata v žitě. Že vám není trapné něco tak doktrinálně slepého napsat. Fuj.

5 3
možnosti

Pokud při zásahu ozbrojené složky policie někdo zhebne, vždy se jedná o neprofesiolní zásah. Všimněte si, že po druhé světové válce se už to ti policajti všude na světě naučili.

A hlavně pokud těm zastřeleným (v našem případě sudetským Němcům v r. 1919) začnou pozůstali nosit kytičky na hrob, tak prostě to má ten režim spočítané, nebo v tomto případě ta republika.

0 2
možnosti
ZB

Já to říkám pořád, za Rakouska-Uherska bylo líp...;-)

4 0
možnosti

I tam se střílelo do dělníků a manifestujících. Ba i Obzor národohospodářský se těch stávkujících českých dělníků zastal, protože proti ním stali němečtí fabrikanti.

0 1
možnosti
Foto

...a Američani bijou černochy.;-D

1 0
možnosti
RC

No porad je to radove mene, nez kolik zabili komunisti po valce jen za to, ze si mysleli neco jineho, nez strana. A to nemluve o poctu mrtvych na hranicich, kdyz chtel nekdo bydlet v jine zemi.

2 0
možnosti

Tak jak to strana tak bystře poznala, kdo si myslel něco jiného? A to chcete říci, že tak 9 milonů myslelo stejně jako strana.

KSČ ze záhrobí vám zcela určitě věnuje jako vyznamenání Řád prace. Vy jste skutečný hrdina socialisitcké práce.

1 2
možnosti
RK

Mladíku nešťastná komunistická ! Komunisti zabili asi dvacet milionů lidí !!! Co těma to hloupýma blogama sledzujete ?

3 1
možnosti
Foto

Romane, i ty nejstřízlivější odhady hovoří o číslu o řád vyšším ... někam ke sto milionům obětí, pokud do toho zahrneme i uměle vyvolané katastrofy, jako byl hladomor na Ukrajině při násilné kolektivizaci, či hladomor vyvolaný uměle v Číně při tzv. kulturní revoluci. Jen u těchto dvou tragédií se počty obětí pohybují od nějakých 30 až 50 milionů výše ...

2 0
možnosti
VK

Bolsevicka drzost na vzestupu.

4 0
možnosti

Každého mrtvého škoda, ne. V tomto případě navíc, protože se jednalo o absolutně neprofesionální práci policie.

0 0
možnosti
MR

M13i85l16a77n 97R45a31d61e32k

28. 8. 2013 16:31

inu, komunista.

4 0
možnosti
JM
JM

Ve světě, pochopitelně;-D

1 0
možnosti