Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Velmi rád bych si přečetl Černou knihu socialismu. Bylo by to velmi smutné čtení...

4 0
možnosti

Pokud z novin vytrhnete rubriku Černá kronika, tak se v poznání té či oné společnosti příliš nedostanete.

0 3
možnosti

Mladý muži, proč se tak snažíš křísit mrtvou komunistickou ideologii?

Proč přehlížíš základní skutečnosti: My lidé se svými lumpárnami se skrýváme za různé ideologie, kapitalismus, nacionalismus, socialismus, komunismus a nespočet dalších -ismů! Lumpárny jsou ve skutečnosti akce jednotlivých konkrétních hříšníků. Žádný -ismus, tedy ani kapitalismus, za nic nemůže! Nechte už těch falešných ideologií!

Nehledě k tomu, že náš "kapitalismus" současný není normální kapitalismus. Budovali ho naši komunističtí bosové z komunistické éry spolu s veksláky a podobnými charaktery pod vedením komunistů překabátěných do různých stran, jak si to připravili ve Štrougalově Prognostickém ústavu ke konci komunistické doby.

Mladý muži, nelži nám, ale nelži ani sobě! To Ti neprospěje. A těch pár korun za vedení naivních lidí hecovaných závistí a nenávistí Ti za to nestojí!

:-)

6 1
možnosti

Tak komunismus především svou nešikovností křísí antikomunistická propaganda, která neustále ho neustále připomíná. Toto už je reakce.

5 4
možnosti
RH

A něco aktuálního: Nejmenovaný marxista nechal v nedávné době svého strýčka roztrhat psy k větší slávě komunismu. Obhajoba režimu komunistů je ze strany skutečného komunisty nemyslitelná, všechny praktické komunistické režimy naprosto selhaly ve své snaze o vytvoření komunistické společnosti. Nedá se říci, že by nějaký z komunistických států měl nějaký atribut komunistické společnosti, dokonce se k němu ani nepřiblížil. Ale povídá se, že KLDR už je blizoučko. :-/

10 0
možnosti

Rád se nechám poučit, co má co společného ideologie čuchče s komunistickou ideologií.

2 4
možnosti
Foto

Až někdo začne psát černou knihu rodiny, tak může začít hned tou údajně první. Kain zabil svého bratra Abela jen proto, že Abelovi lépe hořel oheň .....

   Vzhledem k tomu, že jste začal v otrokářství, tak to klidně můžete nazvat černou knihou lidstava.

   Když se budete chtít se mnou sejít, tak vám mohu vyprávět o zločinech komunismu a vyhrařte si na to nejméně půl dne - a to budu mluvit jen o těch, které se přímo týkaly mě a mých rodičů a prarodičů.

8 0
možnosti

Berte to jako důsledek těch kapitalistických zločinů, kdyby jich nebylo, nejsou ani drobné excesy spáchané na Vaší rodině.

1 7
možnosti
PU

P74e11t96r 48U58h43e74r

4. 1. 2014 9:27

Tebe bych chtěl potkat, člověče. Jsi zralý na zařazení do exotopedie :-P

7 1
možnosti

Naopak. Okamžitě prodávám akcie Oil Company. Kdybych nějaké měl. Přece se na tom se žádný člověk nemůže podílet.

2 4
možnosti