Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Az na, ze to marxiste zhmotnili.

0 0
možnosti

Vždy je třeba popisovat jakékoliv zločiny. A nezapomínat na ně. R^

2 0
možnosti
Foto

Je to otřesné. Řádění tzv. demokratů za sebou nechalo mnoho mrtvol a zmařených lidských životů. Těžko s něčím podobným srovnávat, je mi z toho zle od žaludku. Proto karma a pište dále R^

1 4
možnosti

Neviděl jsem vaše rozhořčení, když byli zabíjeni komunisté.No to se načekáte;-D.V poslední době si tak pročítám Dějiny 20.století autor Paul Johnson.Doporučuji.To se nasmějete,např.kolektivizace zemědělství za Lenina a později za Stalina,první hladomor v dějinách Ruska;-D.A takovej Mao,budování průmyslu(ruští technici vysláni na pomoc skončili u kydání hnoje),a zase kolektivizace v zemědělství;-D a taková Kulturní revoluce.Neuvěřitelné.A víte v čem je ještě zajímavá tato kniha?.Autor se nebál pod ní podepsat a uvést zdroje z kterých čerpal.

2 0
možnosti

Už jsem to tu jednou psal, toto veledílo vyšlo ve francouzštině v roce 1998. Tento světový "bestseler" byl od té doby (cca 16 let) přeložen pouze do řečtiny, italštiny a češtiny. To ukazuje, že tento spisek nestál ve světě za pozornost ani v levicových kruzích, natož aby to bylo nějaké vědecké pojednání.

6 1
možnosti
Foto

blahoslavení chudí duchem, neb jejich jest království nebezké ....

2 1
možnosti
Foto

Pán se nám stále snaží podsunout, že tohle je černá kniha kapitalismu, přitom už mu bylo několikráte vysvětleno, že kapitalismus je jen ekonomický způsob tvorby produkce.  Je to černá kniha státního demokratického systému.

1 1
možnosti

Tento autor by si zasloužil zmínku na exotopedii.

6 0
možnosti

Pokusím se to zařídit, včetně Cvalína

3 1
možnosti

J31a34n 32Š67u11s38t47e30k

7. 2. 2014 17:41

Ta fotka zubožených dětí je hrozná! Bohužel, od té doby se nic nezměnilo. I dnes jsou okupovány suverénní státy ve jménu peněz. Teprve teď se Pavle dozvídám, kolik lidských životů je každý den zmařeno díky kapitalismu. Jsem rád, že o těchto obludných věcech píšeš!

Karma!

P.S Své mínusy, nenávistné výkřiky i hysterické výlevy odkládejte pod tímto příspěvkem.

Děkuji. :-)

3 5
možnosti

Jak vypadá dialog mezi dvěma komunisty.

1 0
možnosti

A22l19o10i26s 18Š16í25m94a

7. 2. 2014 17:19

To zase bude na pravici pozvraceno, že ;-D

1 2
možnosti