Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

11. 6. 2014 18:01

To je ale kravina.....

4 0
možnosti

Mě už taky začíná vadit, že se do toho Západního Německa nemusím proplížit, ale jedu autem. Ani budka u cesty není - jenom cedule.

6 0
možnosti

Vy jste si nevšiml, že jste evropským občanem?

1 7
možnosti
KK

teda nechci se chytit do pasti nějakýho vtipu nebo nadsázky neřku-li satiry...ale nedokážu si představit ten cajmrsk jakej by nastal, kdyby někdo něco podobnýho napsal třeba o SA ;-D

11 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
JH

J64a75n 54H61l71e84d24í78k

11. 6. 2014 16:13

výborná připomínka, akorát tam máte chyby v počtech útočných nožů, správně je 116 a jeden pokřivený asi po otevírání americké konzervy a nábojů bylo odhaleno o 15 více, nemůžete při tak odborné stati psát nepřesná čísla, to by vám soudruzi v Kremlu sotva odpustili. --- Jinak k pohraničníkům se vybírali většinou negramotní flákači a pologramotní východňári, kteří to brali jako superskvělé zajištění životní úrovně své početné rodiny.

6 0
možnosti
JS

J97a72n 32S26e54m58i62k

11. 6. 2014 15:40

Mily Pavle, kolik pohranicniku umira rocne dnes, v dobe kdy stat nebrani lidem jet kam chteji a nestrili po nich kdyz se znazi opustit nasi zemi?

8 0
možnosti

Ale ti dotyční snad přecházejí po hraničních přechodech?

0 5
možnosti
VC

Tak ona ta lidská společnost je prostě barevná. Jsou lidé chytří, zruční nebo vzdělaní. A jsou též vyslovení pitomci. A všem se jim dostává prostoru nám něco sdělit. I pan Jirka tento prostor dostal.

Hezké odpoledne všem:-)

3 0
možnosti
VL

Ale prosím vás, tady si skupina panáčků dokazuje, co vše je možné, a myslí si, jak jsou vtipní. Mají bžundu z toho, že lidi naštvou, popř. jim na to někdo skočí a uvidí v nich soudruhy. Berte je jako recesisty.

To, že to visí hned na nástěnce, je součást této hry.

Nudí se a myslí si, že teď udělali hrdinský skutek.

1 1
možnosti
VC

Milý Pavle,

víš, kdyby nebyl nastolen pučem bolševický režim a nebyly obehnány hranice ostnatým drátem, neumírali by lidé rukou šílených pohraničníků a sluhů komunistického totalitního režimu a nakonec bys ani Ty neměl co psát, což by vše bylo krásné.

Je mi líto všech mladých zbloudilých a pomatených ovcí, milý Pavle.

8 0
možnosti
KS

Když pyroman v roce 1950 zapálil stoh, hned to byl protistátní živel a na sirky mu dal dvacetník americký agent :-) Čísla v článku jsou vesměs správná, ale s dost nepravdivou interpretací.

3 0
možnosti