Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak takových lží a polopravd se jen tak nevidí.

5 1
možnosti
PJ

P12e30t15r 35J83a36r72o16š

10. 9. 2014 13:55

takze je to cele nesmysl, protoze to nebyli Commandos, ale SEAL, pripadne RANGERS, ci podobne specialni jednotky?

0 0
možnosti
JT

Omlouvam se, ale na Svadlenku nemam. Vzdavam boj s tuposti a demagogii.

2 0
možnosti

Vy se jdete zastřelit?

0 1
možnosti
Foto

J73a70k47u65b 79R33o74t82h

9. 9. 2014 12:09

Ovšem i kdyby byly všechny jednotlivé body skutečně relevantní, jako že nejsou, tak by jich, vzhledem k tomu, kolik je ve světě rudé verbeže, bylo pořád málo.:-/

6 2
možnosti
JT

Ta vami citovana ruda verbez byli vesmes lidi zijici sve obycejne a normalni zivoty.

4 1
možnosti
BT

pobavil jste, je někdy až zábavné jak jde překroutit cokoliv jen když to vyhovuje vašemu názoru

ale jinak všechna čest vojákům USA jak občas dokázali různé revolucionáře zkrotit

ale ty obrázky jsou skvělé mám pocit že jsem je viděl na vojně

5 0
možnosti
JT

Za bolsevika jsem mel pomerne jasno. USA byli ti hodni, SS previti. Ted to vidim tak, ze previti jsou oba. Diskutovat se da jen o tom, kdo je horsi.

4 1
možnosti

Já třeba fandím tomu prevítovi, který nám přinesl svobodu. Určitě nefandím prevítovi, který nás okupoval. Jak to máte vy?

7 0
možnosti
Foto

Jen stručně k tomu seznamu:

Řecko - zcela legitimní boj proti roztahovačnosti bolševismu. Řecké komunisty podporoval SSSR, takže USA udělaly totéž, co sověti.

Korea - tam byl jednoznačný mandát OSN (to byla "drobná diplomatická chyba SSSR, které se urazilo a jednání RB se snažilo bojkotovat. Pak najednou koukali, jak tam spojenecké jednotky drží bolševiky na sever od 38. rovnoběžky). Pokud by tam nevlítli spojenci, je dost pravděpodobné, že by hladomor, brutalita a otroctví bylo rozšířené i v jižní části poloostrova. Ale to je možná opravdu v očích komunisty zločin a agrese - aspoň jasně ukazujete, oč vlastně jde i současným komunistům - o brutalitu, zotročení, bídu.

Německo a obrana leteckého mostu - pokud by k této obraně nedošlo, je více než pravděpodobné, že by obyvatelstvo západního sektoru Berlína bylo vyhladověno až k smrti. Další důkaz o komunistické "lidumilnosti": Jen ať klidě umřou hlad, hlavně, když tam bude vládnout bolševik.

Kuba 1962 - vyprovokováno SSSR, které prostě na Kubu, v rozpor s dohodami, přiváželo jaderné zbraně.

No, stručně řečeno - jednostranná demagogie z Vaší strany, autore. Ale co chtít od komunistického pohůnka, který glorifikuje i zločinecké složky minulého režimu (viz Váš článek oslavující Pohraniční stráž).

13 1
možnosti
JT

S tou Kubou to neni uplne jednoznacne. USA mela jaderne zbrane v Evrope cca od 1955 a SS chtel mit take neco v blizkosti USA. To bych videl jako vcelku legitimni odvetne opatreni.

4 5
možnosti
Foto

J50a97k74u53b 69R57o26t19h

9. 9. 2014 11:23

Jojo, hned první dvě záložky hovoří jasně - intervence je, když někdo chce, aby se druhý stáhl z agresivně a nelegálně obsazeného území (a Sověti v Íránu, se kterým nebyli ve válce, anžto byla Persie tehdy neutrální a obsazení jejího území je možno považovat za válečný zločin; b) odpor vůči tomu, že nedávní spojenci sestřelili v době míru letadlo nad územím, které notabene nebylo jejich vlastním. Snad ani není třeba pokračovat. Hnus jako vždy, mimochodem, tento seznam se prvně objevil na náckovských webech, je signifikantní, jak si rudá garda s tou hnědou notuje. Fujtajksl.;-€

11 1
možnosti

Tak, on je bolševismus jenom jinou formou nacismu, takže není divu, že si náckové hnědí a rudí notují.

4 0
možnosti

Soudruh marxista-leninista se vytáhl.....:-):-)

2 0
možnosti
OK

Tak by mne zajímalo, zda je soudruh alespoň tak poctivý a svědomitý, že si přečetl Lenina a zvláště celého Marxe.

1 0
možnosti
OK

Někteří lidé na louce plné květin jsou schopni vidět jen dva bodláky. Takových lidí je mi líto, neb oční vada to obvykle není a nedá se s tím nic dělat.

2 0
možnosti
PBR

Vzhledem k situaci na Ukrajině jste si tam měl nechat úplně dole jednu kolonku volnou s letošním datem..jinak jste mi udělal radost jak prima jste ukázal rozsévače míru a demokracie v plné nahotě..zejména Iráčané by mohli vyprávět...

4 8
možnosti
OK

Jaké krásné to bylo za socialismu, kdy jsme budovali světový mír se Sovětským svazem v čele!

3 0
možnosti