Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Uvádíte Botostroj - nikdy není nic ideální. Ale většina lidí, kteří mě zaučovali včetně komunistů - vzpomínali na Baťu, tzv. nebožtíka vydřiducha, pozitivně. A potvrzovali - normy ve Svitu po r.1948 byly často tvrdší než za Bati, jen výdělek podstatně nižší.

3 2
možnosti
PK

Lidé jsou různí - někdo úkolovou práci u pásu nemůže dělat, někomu vyhovuje, pokud je dobře zaplacena. Ale stejné ne-li intenzivnější to bylo za socialismu, znám z vlastní zkušenosti.

0 0
možnosti
LC

kdo si co vybojuje, to má, Češi jsou "srágory" bojí se ceknout , žádná lítost, jsou svéprávní , ne ?

1 0
možnosti
MT

No vidíte, a já už čtvrt roku sháním instalatéra, kterej mi aspoň udělá cenovou nabídku bez hrubých chyb a pak mi přestane brát telefon. Co poradíte mě? Práce je, jen ji nikdo neumí/nechce dělat:-)

2 2
možnosti
HV

H33o52n45z60a 34V34r11á34n31a

10. 10. 2014 18:47

Bohužel, šikovných řemeslníků ubývá (instalatéři, elektrikáři, topenáři...) Alespoň tady v SČ

0 0
možnosti
HV

H40o10n51z69a 10V94r86á98n87a

10. 10. 2014 18:45

Nezlobte se, ale řekl bych že si veškeré ty příběhy cucáte z prstu (nebo brožury,nebo od "jedné pani"). Pokud jste ty příběhy zažil, nebo znáte přímo aktéry, proč neuvedete jména těch firem na plné pecky? Pracoval jsem v několika firmách (všechny to byly mezinárodní) a věřte mi, že nikde by si nedovolili mít na pracovišti někoho, kdo si "odpíp".

A jen tak mimochodem.... Musí brát jakoukoli práci aby spláceli dluhy - nu to je divné, že se dluhy musí splácet co? A on je někdo nutil se zadlužit?

3 1
možnosti
MR

M57i39l94a38n 73R96a11d49e10k

10. 10. 2014 18:42

a zajimave je ze se dnes v Cesku vydelava vice nezli za vlady vasich soudruhu

4 2
možnosti
MR

M27i45l32a66n 76R93a57d29e55k

10. 10. 2014 18:41

work harder so we can hire less people, - jak vidite tyto srandicky pisou lide co neovladaji zakladni anglickou gramatiku, a ze angictina je jednoducha jak facka. Inu, lide jako vy

0 1
možnosti
PK

Ta věta je gramaticky v pořádku.

0 0
možnosti
VH

Jedna žena obsluhuje 6 strojů a nestíhá? Poučte ji. Dejte za vzor Korabelnikovou. Ta tkala na dvanácti stavech!

   Soudruhu, úspěšný žvanile - kde jsi viděl to, co popisuješ. Ve snu? V propagačních materiálech? Neříkej, že si byl v nějaké fabrice. (Už vůbec nepředpokládám, že bys tam, byť jen chvilku pracoval.)

   Soudruhu, ve fabrice žádná demokracie neexistuje. A neexistovala ani za soudruhů, Tam je prostě někdo nadřízený a někdo podřízený. A protože je zde svoboda, má každý svobodnou volbu - pracovat za nabídnutých podmínek, nebo jít. (Mimochodem: co v Tebou popsané fabrice dělá velký spojence - odbory? Jsou opět impotentní, že.)

   Pracovníky obchodů (tedy i supermarketů) živí  k u p u j í c í .  A proto, aby rádi koupili i to, co nechtějí se zboží vystavuje. Jste zřejmě velký bordelář, když vám pořádek a hezký regál vadí (Mimochodem: vy jste někde viděl vystavené zboží s etiketou skrytou? Proč by se potom vystavovalo. Zeptejte se rodičů, zda se to minizboží takto vystavovalo v dobách, do kterých nás chcete vrátit!)

  Manipulaci s docházkou doložte a práskněte živnostenskému úředu. Nebo nežvaňte (já vím, že za své žvanění nemůžete, píšete jen to, co Vám nažvanili soudruzi).

   No - a Rudé právo jste mně připomínat nemusel. Jeho články na mně vyřvávali rádiem 40 let.  I to krásné hodnocení Chaplinovy Moderní doby.

   Závěr: Hloupé, ba debilní žvásty si nechte pro své rodiče a sourozence (pokud budou schopni takovou snůšku poslouchat).  My jsme zažili "blahé doby" a rozhodně se vracet nechceme.

  PS: Moc se mně líbí to soudružsky upřimné "nejmenovaný podnik". Jak důveryhodné!!!

20 1
možnosti
PK

Já bych si tipnul, že soudruh chvíli pracoval v nějakém supermarketu, a pak zjistil, že bude jednodušší vstoupit do strany. Za socializmu by udělal to samé :-)

4 0
možnosti
LC

podívejte Pavle, je to na lidech, pokud budou jako "sračky " budou se bát se dát dohromady , budou se bonzovat , leštit kliky, aby měli svoje "jistotky" tak jim to patří, nakonec momentálně jsou volby ne ?

2 1
možnosti