Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený, rudá knížka v kapse Vás před kulkou z kalašnikova neuchrání.

Aneb pozdě bycha honit. Vždyť Vaši spolusoudruzi dodávali podobným lumpům kvéry a semtex, a dokonce je tu cvičili v rámci boje proti imperialismu. A netušili, že se to může nakonec obrátit proti nim. Jako Amíkům v Afghánistánu.

A až bude zle, půjdete, soudruzi, v první řadě proti nepříteli?

2 0
možnosti
Foto

Zase jste nám to vysvětlil, tak nějak po soudružsku, ale ač to napovrch vypadá, že hájíte skutečnou svobodu, tak ve skutečnosti je to jen svoboda podle vašich marxistických představ. Podle našich představ tedy totalitu, kde budou mít povolenou dávku svobody jen ti "správně smýšlející".

3 1
možnosti

Pokud chceme multikulturalismem posunout společenskou etiku na vyšší cíl lidské morálky musí svoboda být nejvyšší zbraní každého jednotlivce. Bohužel to se v žádném případě neslučuje s vaší životní vizí.Rv

1 0
možnosti

Multikulti si každý vykládá různě, ale hlavně by měl každý začít u sebe. Stejně tak neexistuje nekonečná svoboda, také má své hranice na místě kde začíná svoboda druhého. Nedodržení tohoto základního pravidla vede jen k neshodám které můžou vést až k válečnému třeštění.

0 1
možnosti
Foto

Proč tedy levicové strany podporují multikulturalismus, např. ve Švédsku ultralevá strana dokonce zákonem zakázala kritizovat immigrantsky přívětivou politiku tamní vlády pod přísnými tresty. U nás např. levicoví politici Uhl a Šabatová (šátky a pod.) To jste si to levicoví humanisté měli uvědomit dříve, když už na to upozorňovali ti, jež jste kritizovali.

4 1
možnosti