Diskuse

Demokracie začíná tam, kde končí signál České televize!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jenže my zvonili klíči, aby to jako za ČSSR nebylo. A co se změnilo? NIC.

Jen místo Sovětského svazu musíme poslouchat  politický a ekonomický  diktát USA a rektálně spřízněnou politiku EU jejíž členy jsme se stali zřejmě z důvodu nějakého masochistického záchvatu. Jsem křesťanka a nikdy jsem nebyla komunista ani člen žádné strany, ale proč pro Boha nemůžeme žít sami za sebe

jako třeba Švýcarsko? Proč jsou všude anglické nápisy a reklamy  jako za protektorátu ty německé? Pokud si pamatuji, tak ruských tu tolik nebylo i když jsem nechápala, proč se musíme učit rusky - teď anglicky a ne třeba latinsky či Esperanto  - aby se to museli učit i Amíci a Ivánkové. Proč zkrátka nejsme sami za sebe a musíme pořád někomu poklonkovat? A když máme prezidenta, který je vlastenec a má svůj zdravý názor, ještě mu vystavujeme červené karty? I prezidenta Klause jsme za euroskeptičnost kritizovali. A co nám to přináší - naposledy tu hrůzu přijmout syrské - rozumějte islámské uprchlíky - rozkaz Vaše euroveličenstvo. Abychom mohli hrdě, jako Merkelová říci, že islám /ano, pro mě s malými i/ patří k životu v ČR?! A co ještě bude patřit k našemu životu, co když takový islámský hnusák bude chodit s mou dcerou do školy a bude ji obtěžovat svým odporným pojetím nerovnoprávnosti a poslušnosti. Jak může být islám legalizován v demokracii?! Jak mohou chodit ženy zahalené a muž mít více manželek - to by mělo být trestné. A toto nám přinesla EU. Nedivte se, že ten klid i s těmi komunistickými bláboly  a tím, že jsme skoro nikdo nic neměli a nemohli jsme pořád jezdit do zahraničí - jako nyní na to všechno  všichni máme /haha/, byl pro někoho víc jak ta "svoboda" /haha/ nyní. Jsem normální občanka a chci žít v klidu a třeba i s trochu omezenými "lidskými právy" než ve "svobodě", kde mé rodině a mým blízkým pořád hrozí nebezpečí ať již ekonomické od tunelářů a nepoctivců nebo faktické od kriminálníků ,  a že v mé zemi mohou být potlačována práva žen, zejména rovnoprávnost. Tak to prosím NECHCI.

0 0
možnosti
Foto

Kdežto za minulého režimu byla ČT studnicí pravdy. Rozhlas taktéž.

"Zprávy z domova. Moskva. Na Vnukovské letiště přiletěla naše stranická a vládní delegace, vedená soudruhem .... "

A filmové týdeníky:

"Teplota v Moskvě je hluboko pod bodem mrazu a tak Moskvané oblékli kožichy."

Režisér Svitáček: "Tato informace má pro mne cenu zlata." (Smích v sále)

Uvaděčka: "Pane Svitáček, já vás teď vyvedu zadem, oni už pro vás jedou."

3 0
možnosti

mv.iir.cz/article/download/1074/1124:

...že díky pečlivě vedenému účetnictví paní účetní jednoho severočeského města jsou k dispozici doklady o tom, co vše plynulo z peněz tehdejších národních výborů nejbližším sovětským posádkám. Faktury a účty např. dokládají, že si tyto posádky nechávaly proplácet i pohoštění pro pionýry, které si samy pozvaly na návštěvu.

Z knihy se dozvíme, že existoval tzv. Program 230, který nebyl ničím jiným než zvláštním kontem zřízeným k úhradě akcí ve prospěch Sovětské armády, na nějž musely povinně

přispívat všechny důležitější podniky. Toto konto obhospodařovaly krajské národní výbory.

Dozvíme se rovněž, že sovětští vojáci u nás nelegálně postavili asi 3 000 tzv. černých

staveb, tedy bez jakéhokoli povolení, většinou krajně závadných, ačkoli podle Smlouvy

o podmínkách dočasného pobytu č. 1111968 Sb. podléhali i se svými rodinami platným

československým zákonům....

5 0
možnosti

Jediné co mě štve, že tu veřejnorpávní žumpu musím platit, jinak jsem programy ČT z nabídky vymazal a jsem ušetřen takových výpotků v pořadech 168 hodin a podobněRvEU:-)

1 1
možnosti

..tak snad raději zase začněte s tím opisováním spisů karlíka marxů....

4 0
možnosti
Foto

Ty objektivní zprávy o době budování socialismu si představujete jako ty vaše blogy?;-D

3 0
možnosti

To je fakt pomatenost, já nikdy nepochopím, jak bolševici mohou vydávat ty svoje šílenosti, lži nebo dokonce zločiny za dobro a ještě to vnucovat ostatním.

Srovnávat demokracii a totalitu je něco podobného, jak když za druhé světové války domorodci v Tichomoří napodobovali americké spojaře, sehnali si dřevěnou bedýnku, mluvili do ní a strašně se divili, že nepřiletěla žádná letadla se zásobami.

4 0
možnosti

Hmm a koukáte se na ČT? Já chápu, že s tím někdo nesouhlasí a vůbec tohle neřeším, ale proč se na to teda díváte? Jinak tahle diskuze je stejná jako otázka proč platím silniční daň a na silnicích jsou díry? Až se na to nikdo nebude dívat, možná se něco stane, ale o tom hold demokracie je.

3 0
možnosti