Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Kdo nejvíc falšuje dějiny jsou komunisté.

0 0
možnosti
DV

D84a52v75i98d 42V45l16k

12. 7. 2017 22:22

Na Havloidy, Sluníčkáře a správné Čechy rozděluje lidi jen hlupákRv

4 1
možnosti
Foto

Pro hlupáka každý hloupý.

0 0
možnosti
JP

J74o51s23e88f 59P12o57t78r

12. 7. 2017 0:12

Kdo z našich prezidentů falzifikoval dějiny byl v první řadě T:G: Masaryk. Ten dokázal naruby obrátit celé české středověké dějiny i lhát o tehdejším stavu obyvatel české kotliny a moravských úvalů, Ne nadarmo další podvodník v prezidentském křesle K. Gottwald hřímal v únoru 1948 :"Budu pokračovat v pokrokové politice T:G:Masaryka"

Žádný člověk není dokonalý, jedině Havel, ale i Klaus byl z těch co nadělali nejméně chyb.

2 1
možnosti
Foto

;-D;-D;-D;-D;-D dobra kravina tento clanek ;-D;-D;-D;-D

5 1
možnosti

Sluníčkář = člověk, který vidí život optimisticky, je tolerantní a snášenlivý.

Havloid = zastánce slušnosti mezi lidmi, obhájce pravdy a kladných lidských hodnot. Oba typy jsou dnes hanobeny, zatracovány, dehonestovány a odsunuty na okraj společnosti.

Jestli se pletu, doplňte mne. Jestli se nepletu, poraďte mi, kam odsud emigrovat ;-(

9 1
možnosti
PS

P97e34t13r 95S14k13á54c33e59l

10. 7. 2017 22:15

Aby bylo jasno - jsem za rok 1990 rád, ale...u slova Havloid se paní pletete určitě. Jakou pravdu H. hájí? Tu, kterou onen pán v roce 1990 hlásal, abychom se nebáli nezaměstnanosti? Tu, podle níž nitky StB vedou do Slušovic? Tu, podle níž způsobil zrušení zbrojovek a tak jsme vyklidili světové trhy a hned nás nahradili firmy našich tzv. "spojenců"? Kladné lidské hodnoty - "Reportéři ČT" uvedli, že pan Havel se nedokázal ani postarat o zděděný majetek. Což svědčí o (ne) schopnosti každého muže. Barrandovské terasy chátrali a on zoufale hledal pomoc v zahraničí. A to nás ničí, polopravdy, mlžení.

Jestli se pletu, doplňte mne. Neemigrujte, dějepisy ve školách se budou přepisovat, budou blíže pravdy.

1 2
možnosti
PU

P29e33t29r 87U64h86e86r

9. 7. 2017 23:14

Už vše chápu. Pavel Herman je autorem knihy Z deníku perverzáka 1.

0 2
možnosti
Foto

K tomuhle blogu mám pouze tenhle vtip, který na to pasuje...

Štrougal se svou milenkou vykračují po Václaváku. Co se nestane! Jako na potvoru potkají Štrougalovu manželku. Ta si samozřejmě hned všimne svého manžela a jeho milenky. Štrougalová přiskočí ke svému muži a ihned ho začne fackovat hlava nehlava jako fackovacího panáka...

Pochopitelně tohle neujde pozornosti kolemjdoucích a vytvoří se kolem nich kruh čumilů. Ale co nestane! Z „kolegia“ čumilů vyskočí jakýsi chlap a přidá se ke Štrougalové a začne také fackovat a mlátit Štrougala.

Štrougalová zkoprní, se svým políčkováním přestane, obrátí se na toho chlapa a ptá se ho: „Co to děláte, člověče?“ Ten „muž z davu“ ji odpovídá: „Ale nic, já myslel, že už to začalo...“

1 0
možnosti

Vtip je sice notoricky známý, ale ve skutečnosti značně pokulhává, neboť Lubomír Štrougal byl jedním z nejschopnějších politiků, před kterým by měla smeknout i většina těch dnešních komiků. On byl Štrougal také jedním z mála, který v polovině osmdesátých let sám z politiky odešel, když viděl kam to jeho kolegové, kteří až příliš lpěli na minulosti, vedou...

0 0
možnosti
Foto

Je mi opravdu líto že znění nadpisu obviňuje zrovna lidi, kteří se velkou měrou zasloužili o změnu režimu, který Vyvlastně ani nepamatujete. To jak to nyní vnímáte ale nesouvisí s Tím o čem píšete.

2 1
možnosti
Foto

To myslíte skutečně vážně?

1 0
možnosti
JP

Nadpis stačí a o autorovi mám jasno.

5 3
možnosti

Koukám, jak je ten Donáška odporně aktivní, co byl odříznut od blogů...takhle ale Jyřiku tu svou grafomanskou závislost nevyléčíš:-)...

2 4
možnosti
Foto

Víš co, Petríčku, dej si studenou sprchu.

Já byl v diskuzích aktivní dávno předtím. Vždyť ze mě jeden, v diskusích neobratný, asi jako Václav Havel, autor propagandistických protiruskozemanských textů dostal psotníček.

A donášku si nech od cesty. Pomlouvat umí každý hlupák.

3 1
možnosti