Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejsem tady od toho, abych druhé urážel, ale mám někdy pocit, že to někteří lidé přehánějí s těmi léky (vedlejší účinky), ale na druhou stranu by to mohla být třeba cestovní kancelář Fischer, Exim Tours nebo Čedok nebo celá přiblblá politická partaj zvaná KSČM.

Jinak budu kandidovat za SPO /zadarmo/ a o komunismu budu bohužel psát občas v souvislosti se soudy či úřady, kde mám důkazy o tom, že ty dnešní jsou pomalejší (kvůli zisku na lidech), jindy rychlejší (kvůli investicím), a to ve zcela stejné problematice. Prostě do doby, kdy bude ve střední Evropě Čechokapitalismus v podobě jako je dnes.

Jak dodělám svých 25 turistických zajímavostí, tak napíšu o tom, jak ve Vietnamu funguje rodinné podnikání, což je ostuda pro ČR. Taky bych chtěl napsat asi 3 články o Severní Koreji - třeba, že tam metro nemá 3 zastávky, ale rovnou 3 stanice :-D :-D ;-)

0 1
možnosti
Foto

J79a14k90u47b 55R37o54t97h

22. 8. 2017 10:53

Co je pravdy na tom, že jste placen vietnamskou vládou, abyste jako "nezávislý" bloger propagoval komunistický Vietnam (jste komunista, to je zde mnohokrát prokázáno, ba dokonce komunista stalinistického střihu) v našich médiích? ;-O

1 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2533x
Politika, historie a cestování

SVOBODNÉ NOVINY

NETMEDIUM